In development

s-Heerenbergh and Eibergen

  • Barghse Huus, s-Heerenbergh The artist is asked to think about how the Barghse Huus can present itself more as a meeting center at the entrance. see the page of KUNSTwerkt

  • 

A natural separation between traffic and passers-by/café terraces in the centre of Eibergen, by placing street furniture on a line of 52 metres, connected to each other through granite railings (elements of 160×30 cm on 3 blue posts with a height of 60 cm).
The street furniture consists of: 4 light poles; 4×2 traffic signs; 2 benches; 2 planters; 4 trash cans; a pre-existing artwork on a pedestal; posts with bronze fence knobs (from “Living Tissue”); covered bike racks; a stereo slide viewer; 24 granite elements with Carrara inlay.

  • A new plan for 2020: the river Berkel runs from Billerbeck (D) to Zutphen (NL)113 km.

  • A new plan for 2020: the river Berkel runs from Billerbeck (D) to Zutphen (NL)113 km.

  • sculpture/fence at school location, wrought iron sea landscape